Kenkäsuoja kirkas vetoketjulla matala L

Tuotenro: des-101-LV

Tämä on tilapäisesti loppunut varastostamme. Kysy saatavuudesta asiakaspalvelusta.

15,90
Hinta sis.alv

Super kätevät kenkäsuojat eli "pika kumikengät " vetoketju kiinnityksellä! Tästä ei kenkien suojat paljon kätevämmäksi muutu.

Koko L suositellaan 39-43 kokoisiin kenkiin.

Helppo laittaa kenkien päälle kätevän vetoketjun avulla.

Olet lähdössä perheen kans reissuun. Auto pakattu ihan täpötäyteen ja yhtäkkiä puoliso huomaa että kumikengät puuttuu! (Kiroat mielessäsi että mihin ne saan mahtumaan) Kuinka paljon vie tilaa 4 paria kumisaappaita? Niitä ei saa mitenkään pieneen tilaan, ei sitten millään! Yrität kääriä ne rullalle, laittaa sisäkkäin, teet kaikki hokkus pokkus temput mutta et vain saa niitä sullottua peräkonttiin. Arrgghh...!

Ratkaisusi on nämä kenkäsuojat! Ajattele kuinka nätti olisi nostaa vain mukaan pieni nyssäkkä jossa on neljät "pikakumisaappaat"! Huomaat että ne vie tilaa vain pienen käsilaukun verran. Uskomatonta!

Suojat on valmistettu erittäin kestävästä siliconi materiaalista. Materiaali kestää venyttää ja kiskoa todella paljon. Laadukas vetoketju ja vetoketjun heijastin viimeistelevät lopputuloksen. Suojat eivät ole kertakäyttöiset vaan niitä voit käyttää aina tarvittaessa. Ne voit myös pestä ja puhdistaa.

Nämä kenkäsuojat tai "pikakumikengät" asennetaan kätevästi normaali kenkien päälle. Tuskin huomaat että ne ovat jalassa. Ne nimittäin ovat todella keveät ja mukavan ohuet. Suojat on myös helppo laittaa jalkaan sateen yllättäessä tai kurakelien sattuessa kohdalle. Yhtä helppo myös riisua jalasta ja pakata takaisin taskuun, reppuun, käsilaukkuun jne.

Kätevä säilyttää vaikka repun pikkutaskussa tai naisten käsilaukussa. Menee jopa taskussa. 

Käyttökohteita on ihan mahdoton määrä! Alla lista esimerkki kohteista joissa voit näitä käyttää.

- vaeltajat

- Caravaanarit

- pyöräilijät

- maastopyöräilijät

- pyöräilijät

- luonnossa liikkujat

- marjastajat

- festareille erittäin kätevä

- pihalle

- mökille

- kalalle

- metsälle

- kiinteistövälittäjät

- mökille

 jne. jne. jne. 

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Turvakengät, Kenkien tarvikkeet, BEST SELLERIT!