Turvakengät Dike Glider S3, SUOSIKKI väri!

Tuotenro: 24923.300
149,00
Hinta sis.alvSUPER TYYLIKÄS TURVAKENKÄ!

Turvakengät Dike Glider S3

Erinomainen Diken Glider turvakenkä joka soveltuu mainiosti ulko- ja sisätiloihin. Erinomainen kävelytuntuma takaa mukavan työpäivän. 

Tämä järkyttävän tyylikäs turvakenkä ei jätä ketään kylmäksi! Näillä nautit kävelystä ja työskentelystä. Tässä tyylikäs turvakenkä sinulle joka inhoat jäykkiä, kopuroita ja tylsiä turvakenkiä.

Täysin uudenlainen ohutvuori, joka siirtää tehokkaasti kosteuden jalasta kengän ulkopintaan. Tästä syystä näillä kengillä on mukava kävellä koko päivä. 

Alumiininen aluforce turvakerkä on ohuempi, keveämpi ja huomaamattomampi. Siksi nämä turvakengät eivät näytä turvakengältä vaan tyylikkäiltä tavallisilta kengiltä. 

Näissä turvakengissä käytetään naulaanastumissuojana edistyksellistä tekstiilistä naulaanastumissuojaa. Sen ansiosta kengän pohjasta saadaan joustava ja ohuempi. Taipuisampi pohja ei rasita jalkoja niin paljon. Lisäksi se tekee kävelystä paljon mukavampaa.

Dike Glider turvakengässä on erinomaisen joustava pohja, kevyt turvakärki, joustava naulaanastumissuoja. 

Tämän turvakengän tekniset tiedot:

  • EN ISO 20345 S3 SRC
  • SRC luistonestopohja
  • S3 suojaluokka
  • hikeä tehokkaasti siirtävä Solidbreat sisäkangas
  • alumiini turvakärki
  • naulaanastumissuoja
  • vaihdettava anatomisesti muotoiltu pohjallinen

Arveluttaako oikean koon valinta? Dike turvakengät on valmistettu eurooppalaisten standardien mukaisesti ja voit huoletta valita oikean koon nykyisen turvakengän kokosi mukaan.

Katso tästä muut Diken laadukkaat turvakengät

Suosittelemme myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Turvakengät, Dike, Puolivartiset, Suojausluokka S3, Hyvät turvakengät ammattilaisille - Turvakenkäkauppa.com