Uutisia ja blogi turvakengistä
Näytä nykyinen sisältö RSS-syötteenä

Uutisia ja blogi turvakengistä

Uutisissa puramme tuntojamme ja tietojamme teidän luettavaksi. Tarjoamme monenlaista tietoa ja hauskoja lukuhetkiä teille. Kirjoittajina toimii Turvakenkakauppa.com tiimiläiset. Uutiset sisältää paljon kirjoitusvirheitä ja muita ihmeellisiä "aivopieruja", joten lukekaa, hymyilkää ja pysykää ajantasalla. Käsittelemme yleensä asioita turvakengistä, työkengistä tai työvaatteista. Annamme myös vinkkejä oikean laisen turvakengän valitsemiseen.


Julkaistu , julkaisija

Naisten turvakengät

Tiestihän että meillä turvakenkäkaupassa panostetaan myös naisten turvakenkiin. Valikomastamme löydät monta eri mallia naisille suunnatuista kengistä. 

Naisille suunnatut turvakengät ovat yleensä valmistettu hieman kapeammalla lestillä ja niiden koko valikoima on hieman erilainen kuin miesten turvakengissä. Naisten malleissa koot ovat yleensä 36-42. 

Suosituimpia naisten turvakenkiä löydät Diken turvakenkä valikoimasta. Niissä on panostettu todella paljon ulkonäköön ja pohjan notkeuteen. Turvakengän pohja on yleensä aika jäykkä, mutta nässä Diken naisten turvakengissä pohja on valmisetettu notkeaksi, joten se on erittäin mukava kävellä. 

Myös Redbrick tuotemerkin alta löydät mukavvia naisten turvakenkiä. Nämä ovat myös valmistettu täysin naisten lestillä, joten ne ovat hieman kapeammat kuin miehillä. Samoin kengän pohja on tehty notkeammaksi. 

Muistathan että kaikissa meillä myytävissä turvakengissä on naulaanastumissuoja ja turvakärki. Kaikki kengät ovat hyväksyttyjä turvakenkiä. Joten voit hyvillä mielin hankkiä ne niin logistiikkaan kuin rakennuksille. 

Mikäli epäröit tilata meiltä turvakengät tai etä jostakin syystä osa päättää mikä kenkä sopisi juuri sinulle niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Me autamme sinua löytämään sopivimmat turvakengät!

Tervetuloa ostoksille ja nauttimaan tyylikkäämmistä turvakengistä. Siirry tästä naisten turvakenkien tuotevalikoimaan.

 

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Heinäkuu 2015

Tervehdys kaikille ja mukavaa kesää!

 

Toivottavasti porukka on hyvällä lomafiiliksellä. Me suunnittelemme kovasti jo syksyä. Syksyllä meille on tulossa uusia malleja. Nyt saamme valikoimaan myös pikakiristimellä olevia turvakenki.

Nämä BOA pikakiristimellä olevat turvakengät yleistyvät koko ajan, mutta Suomessa niintä on vielä suhteellisen vähän.

Nyt myymme ALE hinnoin joitakin turvakenkiä pois varastosta. Kannattaa hyödyntää etu ja tilata uudet kalossit. Tutustu kenkiimme ----> www.turvakenkakauppa.com

Kannattaa myös liittyä nyt PRO asiakkaaksi. Tästä ei ole muuta vaivaa kuin lukea uutiskirjeemme n. 1-2 kertaa kuukaudessa. Sillä tavalla tiedät aina turvakenkä uutuuksista ja pysyt kärryillä mitkä turvakengät ovat nyt eturivissä.

Samalla olet mukana SUPERARVONNASSA! Huikeaa! Arvomme PRO asiakkaiden kesken n. 950€ arvoisen DEWALT akkurunkonaulaimen. Nyt nopeesti liittymään mukaan! ------> LIITYN PRO ASIAKKAAKSI

 

Mukavaa kesää kaikille!

 

T. Janne / Turvakenkäkauppa.com

 

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Bekina saappaat

Heipä hei!

 

Nyt valikoimassa myös turvasaappaat. Päätimme ottaa pitkän harkinnan jälkeen Bekinan turvasaappaat valikoimaan. Laajennamme valikoimaa kysynnän mukaan.

Bekina on todella suosittu saapas mm. maataloudessa.

 

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Uutuus malleja keväälle 2015

Hei vain kaikille!

 

Kevät on alkanut jo saapua Suomeen ja samoin kevään 2015 uudet turvakenkämallit. Tälle keväälle meille tulee täysin uusi merkki Scruffs. Scruffs on vienyt turvakenkämallistonsa aivan uudelle tasolle. Tyylikkäät mallit ja erittäin hyvin istuvat mallit ovat Scruffssin tavaramerkkejä.

Alku vaiheessa meille tulee varastoon 4-6 mallia, mutta olemme valmiita laajentamaan valikoimaa kysynnän mukaan.

Tästä pääset tutustumaan Scruffs turvakenkävalikoimaan.

Myöskin Diken valikoimasta tulee uusia malleja. Nyt tulee naisille suunnattu turvakenkä myös Dikeltä. Tutustu malliin tästä.

Samoin Diken SuperB on täysin uusi malli. Se on erittäin vankkaa nahkaa ja paksupohjainen turvakenkä. Sopii mainiosti ulkokäyttöön rakennuksille, maanrakennukseen ym.ym. Tutustu SuperB malliin tästä.

 

Ei muuta kuin tutustumaan uusiin malleihin ja tilaamaan omat. Näin keväällä on aina parhaat valikoimat ja suosituimpia kokojakin hyvin varastossa.

 

T. Janne Luukkonen

turvakenkäkauppa.com

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Hinnat paukkuu turvakengissä

Morjensta vaan kaikille.

 

Pakkaset paukkuu ja talvi on parhaimmillaan. Meillä paukkuu hinnat, koska SUPERTARJOUKSESSA on erittäin paljon mallikenkiä alessa. Turvakengät ovat haja kokoja, näytekenkiä, varaston jäämiä, ym, ym. Kaikki aletuotteet ovat ihan priimalaatuisia. Me emme myy kakkoslaadun turvakenkiä ollenkaan. Nyt kannattaa käydä varaamassa itselle sopivat mallit. Lisäämme tuotteita jatkuvasti SUPERTARJOUKSEEN.

Kannattaa seurata meitä ja olla aktiivisia.

 

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Turvakenkäkaupan vuosi 2014 ja tulevaisuus..

Morjensta taas kaikille.

Nyt on aika pistää vähän ajatuksia pakettiin vuodesta 2014 ja suunnata katseita vuoteen 2015.

Kiitos teille kaikille asiakkaille vuodesta 2014. Se oli meidän mielestä onnistunut ja saimme paljon hyviä asioita aikaiseksi.

Valikoimamme laajeni mukavasti ja saimme teille uusia malleja nähtäville. Meidän tunnettavuus lisääntyi huomattavasti facebook profiilimme myötä.

Jatkamme ilmoittelua siellä ja päivitämme koko ajan mukavaa luettavaa. Ei muuta kuin tykkäämään ja jakamaan uutisiamme.

Meillä oli myös varaston muutto. Aikaisempi varasto kävi meille pieneksi, joten päätimme panostaa ja vuokrasimme uuden varaston.

Ja taas sopii enemmän uusia malleja valikoimaan.

Saimme valikoimaan Diken turvakengät, jotka saivat erittäin hyvän vastaanoton. Niiden laatu ja viimeistely hipivat lähes täydellisyyttä ja olemmekin saaneet paljon hyvää palautetta Diken turvakengistä.

Jatketaan aktiivista etsintää uusien tuotteiden osalta. Mutta vielä kerran kiitos kaikille asiakkaille ja tuleville asiakkaille vuodesta 2014.

 

Vuodelle 2015 haluamme myös panostaa voimakkaasti. Meillä on tällä hetkellä kesken työvaatemallisto, työkäsineet ja yksi uusi turvakenkämallisto. Joten siinä on kyllä vääntämistä vuoden 2015 alussa. Turvakenkäkauppa.com haluaa kehittyä koko ajan ja etsii aktiivisesti uusia ja trendikkäitä turvakenkiä ja työkenkiä valikoimaan.

Toivottavasti jätätte meille paljon palautetta ja arvosteluja tuotteista.

 

Hyvää alkanutta vuotta 2015!

Dike turvakengät

Too`l turvakengät

Redbrick turvakengät

ToWorkFor turvakengät

 

t: Janne Luukkonen

Turvakenkäkauppa.com

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Syys terveisiä

Lue koko viesti: Syys terveisiä

Nyt on syksy jo pitkällä ja mennään kohti kylmempää keliä ja sateisia aamuja.

Me saimme varaston muutettua ja nyt voimme toimia paremmista ja väljemmistä tiloista. Nyt olemme voineet myös päästää asiakkaita käymään varastollamme. Meillä on ajatus että teemme varastoomme showroom näyttelytilat. Näistä tiloista voi asiakkaat käydä sovittamassa tai tutustumassa meidän mallistoihin. Valitettavasti tilamme ovat vain Kokkolassa, joten jos olet täälläpäin käymässä niin käy ihmeessä sovittamassa turvakenkiä tai jatkossa myös työvaatteita.

Uusi osoitteemme on siis Tehtaankatu 47, Varasto1, 67100 Kokkola.

Niin...mainitsin jo myös työvaatteet. Meillä on tarkoitus laajentaa tuotevalikoimaa siten että voisimme tarjota teille turvakengät, työvaatteet, työkäsineet. Työvaatteet ovat meille erittäin rakas tuoteryhmä ja nyt olemme löytäneet oikean helmen Suomen markkinoille. Haluamme että työvaate ei ole mikään tavallinen työvaate. Vaan että se sopisi meidän turvankä mallisoihimme. Eli olemme etsineet rennon tyylikkäitä ja trendikkäitä työvaatteita. Haluamme pukeutua tyylikkäästi.

Olemme laittaneet jo muutamia maistiaiskuvia meidän facebook profiiliimme. Tuntuu että porukka on tykännyt näistä. Lisäämme vielä kuvia teidän arvioitavaksi myöhemmin.

Tämmöisin ajatuksin menemmä taas eteenpäin.

 

Niin ja muistakaahan että nyt on hyvä kampanja isäinpäiväksi. Muistakaa rakasta isää kunnon turvakengillä. Ei mikään ole niin tärkeää kuin iskän varpaat. :)

t. Janne

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Dike turvakengät

Lue koko viesti: Dike turvakengät

Morjensta taas kaikille!

Dike turvakengät ovat meidän uusin tuoteryhmä tällä hetkellä. Olemme ylpeitä kun saamme edustaa näin hienoa ja edistyksellistä turvakenkämerkkiä Suomessa.

Kaikki lähti oikeastaan siitä että etsimme turvakenkää joka sopisi esim. arkkitehdille. Haluasimme kengät ja on erittäin mukava kävellä. Me emme hakeneet maksimaalista harkkokuviota kengän pohjasta tai korkeinta vartta ettei hiekka mene kenkään. Me emme myöskään hakeneet tylsän mustaa turvakenkää. Halusimme raikkautta, tyylikkyyttä, mutta silti hyväksyttyä turvakenkää.

Dike oli suuri löytömme. Nyt tarjoamme myös telle Diken huikeasta valikoimas muutaman mallin. Kenkä on oikeastaan ammattilaisille jotka haluavat että sillä on erittäin mukava kävellä. Samoin kun sinun päiväsi kuluvat pääsääntöisesti toimistossa tai työmaaparakissa, mutta joudut kulkemaan myös virastoissa, on Dike valintasi.

Erittäin korkealuokkaiset materiaalit takaavat sen että kenkä tulee kestämään ammattikäytössä hyvin. Me voimme luvata että valitessasi Diken turvakengät et tule pettymään. Valitettavasti sen jälkeen haluat vain lisää Diken turvakenkiä. :)

Vein testikäyttöön eräälle ihmiselle Diken raving sarjan turvakengät. Tämä kyseinen ihminen tarvitsee jokapäivä turvakenkiä, mutta istuu myös paljon palavereissa, kulkee asiakkaiden luona ja välillä vierailee työmaalla.

Kun kengät olivat olleet hänellä käytössä n. 2kk ja kysyin mielipidettä ja ensivaikutelmaa Dikestä. Hän ei meinannut "kengissään" pysyä kun oli niin innostunut niistä. Ei kuulemma millään voi uskoa että kengässä on turvakärki ja naulaanastumissuoja. Sen verran mukavat kengät jalassa ja mukava kävellä. Mutta ihmetystä ne ovat aiheuttaneet hänen asiakkaissaan, koska kukaan ei kuulemma usko että sellaisia turvakenkiä voi edes valmistaa. ( siis. tyylikkäitä ja mukavia kävellä )

 

Että tämmöistä tällä kertaa....

Nyt menemmä pakkaamaan vähän lisää turvakenkiä taipaleelle.

T. Janne

Toimitusjohtaja

" Ei mikään turha kenkäkauppa, vaan turvakenkakauppa"

 

 

Ps. ja taas on kirjoitusvirheitä. Pahoitteluni kaikille!

 

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Turvakenkakauppa.com muuttaa...

Lue koko viesti: Turvakenkakauppa.com muuttaa...

Morjensta taas kaikille!

 

Syksy pitkällä ja kesälomat ovat kaukainen muisto vain. Meillä turvakenkakaupassa on kova muutto tohina käynnissä. Siirryimme suurempiin tiloihin, koska valikoimamme kasvaa jatkuvasti. Tulemme lisäämään meidän facebook sivuille kuvia uudesta varastotilastamme ja muutosta.

Tulossa myös työvaatteet meidän valikoimaamme. Se on myös syy miksi halusimme isommat tilat. Kaiken muutto hässäkän jälkeen tulossa taas jotain mukavaa kampanjaa ennen joulua. Joten ollaan kuulolla jatkossakin.

 

Hyvää syksyn jatkoa kaikille.

 

T. Janne

Turvakenkakauppa.com

Lue koko viesti
Julkaistu , julkaisija

Esittelyssä tuotemerkki Too`l 24/7

Lue koko viesti: Esittelyssä tuotemerkki Too`l 24/7

Me ihmetttelimme Suomen turvakenkävalikoimia aika pitkäänkin ja aloimme katselemään vähän mitä muualla Euroopassa touhutaan. Huomasimme aika nopeasti että turvakenkämaailma on muuttumassa aika kovaa vauhtia. Enää ei riitä että tehdään laadukkaat ja kestävät kengät, vaan nyt pitää olla myös tyyliä ja näyttävyyttä. Turvakengät menevät kokoajan lähemmäksi normaalikenkää.

Löysimme tehtaan joka valmisti Too`l 24/7 turvakenkiä ja ajattelimme että tämä on meidän juttu. Näitä me haluamme tarjota Suomessa ammattilaisille. Too`l 24/7 tuotemerkin idea on että kenkää voit käyttää 24/7, eli vaikka koko vuorokauden. Enää ei haittaa menetkö virastoon, syömään, kaupungille jne. jne. Voit silti pitää niitä turvakenkiä jalassa.

Saimme suuren kipinän Too`l kenkämallistosta. Totesimme että laatu ja kengän lesti ovat erittäin hyvät ja sopivat myös Suomalaisten jalkaan. Kengät on varustettu naulaanastumissuojalla ja turvakärjellä. Ne täyttävät EN ISO 20345 standardin. Kenkien laadukasviimeistely sai meidät viimeistään vakuuttuneiksi että näitä kannattaa tuoda Suomeen. Saimme tehtaalta muutamat parit koe käyttöön ja jaoimme ne erialojen työntekijöille. Saimma kengistä paljon palautetta ja olimme todella yllättyneitä siitä että palautteen antajat kehuivat estoitta kengän mukavuutta ja ilmavuutta. Joustavapohja antaa nautinnon kävellä ja silloin unohtaa että on jalassa turvakengät. Testihenkilömme myös yllättyivät kuinka turvakengissä voi varpaat liikkua. Eli ilmakiertää varpaissa ja silloin kenkä ja jalat eivät hikoile niin voimakkaasti.

Emme ole katuneet hetkeäkään päätöstämme ottaa Too`l turvakenkiä tuotevalikoimaamme. Ja toivottavasti todella monet Suomalaiset pääsevät käyttämään Too`l turvakenkiä. Koko ajan meillä on myyntitilaston kärjessä Too`l Fire ja Water. Nämä pirteän väriset mallit ovat saavuttaneet todella suuren suosion. Kiitos siitä kuuluu laadukkaille turvakengille ja asiakkaillemme.

Me annamme vapauden pukeutua tyylikkäästi myös työpäivänä. Enää ei tarvitse tyytyä siihen mustaan ja tylsään työkenkään.

Haluamme tuoda aina vaan parempia ja tyylikkäämpiä turvakenkiä ja työvaatteita teidän iloksenne.

T. Janne

Toimitusjohtaja / Turvakenkakauppa.com

 

Ps. kirjoituksessa voi esiintyä kirjoitusvirheitä. Älkäämme suuttuko niistä, vaan keskittykäämme mukavaan tekstiin jaloistaviin turvakenkiin.

Lue koko viesti